Előfizetői tartalom

BÉT: gyászos teljesítmény nemzetközi viszonylatban

Portfolio
Évek óta nem zártak olyan jó negyedéveket az nemzetközi tőzsdék, mint az elmúlt 3 hónapban, a BUX index azonban meglehetősen szerény teljesítményt nyújtott. Ehhez nem csak az járult hozzá, hogy az első negyedév végén relatíve magasan állt a hazai barométer, hanem a makrogazdasági problémák és bizonytalansági tényezők is. Alábbi írásunkban - szokásunkhoz híven - az elmúlt negyedévben tapasztalt hazai és nemzetközi tőzsdei folyamatokat tekintjük át.

Évek óta nem látott teljesítmény az USA-ban. A korábbi negyedévekről általánosságban elmondható volt, hogy a közép-kelet-európai régió sokkal jobb teljesítmény nyújtott, mint az irányadó európai, illetve amerikai barométerek. Az idei év második negyedében azonban nem ez volt a helyzet, hiszen a moszkvai tőzsde ugyan szárnyalt, a lengyel, a cseh és a magyar tőzsde azonban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés