Előfizetői tartalom

Reakciók a PSZÁF menesztett főosztályvezetőjének állításaira

Portfolio
Konyecsniné Szécsi Mária, a PSZÁF tőkepiaci ellenőrzési főosztályának volt vezetője Karácsony előtt kedden közölt interjújában élesen kritizálta a PSZÁF vezetését annak szakmai mukája és politikai ill. személyi érdekből született döntései miatt. A volt főosztályvezető vádjai szakmai és politikai értelemben egyaránt nagyon kemények voltak, így nem meglepő, hogy számos reakció született rá az interjú megjelenését követően.

László Csaba, Gyurcsány Ferenc és Lendvai Ildikó reakciói. László Csaba "Eljött az ideje, hogy a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének (PSZÁF) vezetése önvizsgálatot tartson, és remélem, hogy az eset nem kerüli el az annak kivizsgálására hivatott szervezetek figyelmét sem" - mondta László Csaba a nyilatkozat kapcsán. A saját lakáshitelét firtató...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés