Előfizetői tartalom

Hattyúdal (Vakmajom) - ingyenes

Portfolio
Itt a vége ennek az 1999 óta tartó cikksorozatnak. Nekrológ helyett nézzük, hogy mit mutat az amerikai piac itt és most, 2004 februárjában. Tart ez az öregecske középtávú emelkedő trend, de szép csöndben folytatódik a megkezdődött szétválás: a konzervatív Dow, NYSE még új csúcsot ütött a héten, a spekulatívabb Nasdaq viszont nem ment új csúcsra a többi index társaságában. A techben hetek óta folyamatosan zajlik a disztribúció, az intézmények gőzerővel pakolják kifelé az agresszív növekvő szegmenseket.

A VEZETŐK ALULTELJESÍTENEK. Nasdaq Composite:Az elmúlt hetekben hét disztribúciós napot látni, s egyetlen árva akkumulációs napot: az index oldalazik és közben tömnek. Ha azt is hozzávesszük, hogy a Nasdaq (és a kis kapitalizáció) alulteljesítővé vált, hiszen nem tudott kimenni a januári csúcs fölé, amikor a konzervatívabb nagy indexek igen, akkor megalapozott az óvatosság:...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés