Előfizetői tartalom

Stagnáló forint, 1.22 alatt járt a dollár

Portfolio
A forint ma reggel a tegnapi zárószint közelében nyitott az euróval szemben, a kurzus a kereskedés eddigi szakaszában alig változott. Az állampapírok másodpiacán szerény mértékű hozamemelkedés figyelhető meg. A dollár rövid időre ismét az 1.22-es szint alá tudott kerülni az euróval szemben, a jen érezhető mértékben gyengült a zöldhasúval szemben.

Stagnáló forint, a lengyel események egyelőre nem éreztetik hatásukat. eurhufcomp A forint ma reggel a tegnapi zárószint közelében, a 251.40-251.70 Ft/eurós sávban nyitott, mely az intervenciós sáv erős oldalán mintegy 10.9%-os eltérést jelent a sávközéptől. A kereskedés eddigi szakaszában a kurzus jellemzően ebben a sávban ingadozott, a ma reggeli ipari termelői árindex...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés