Előfizetői tartalom

ECOSTAT: stagnáló nagyvállalati, emelkedő kkv konjunktúra-index

Portfolio
Az ECOSTAT Gazdaságelemző és Informatikai Intézet júliusi konjunktúra-jelentése szerint míg a nagyvállalati körben stagnált, addig a kis-és közepes méretű vállalkozások körében kissé emelkedett a konjunktúra-index az év hetedik hónapjában. A kutatóintézet szerint a gazdasági társaságok eredményes gazdálkodásához adottak az üzleti feltételek, ezt támasztják alá a kutatási adatok is.

Top100: kedvező külpiaci feltételek. Az ECOSTAT 2004. július havi nagyvállalati "TOP-100 konjunktúra-indexe" 54 százalék lett, ami megegyezik az előző havi kedvező értékkel. Az ország viszonylag kedvező, mérsékelten javuló versenyképességének is köszönhetően e vállalatcsoport rövid távú konjunktúra-indexe viszonylag szűk határok között változik. A vállalatcsoport...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés