Előfizetői tartalom

Csúcstalálkozó, csattanó, desszert - annyi minden történt

Portfolio
Ma nem lehetett panasz, bővelkedett eseményekben a Budapesti Értéktőzsde parkettje: délelőtt a Nádor utcai találkozó mozgatta meg az OTP árfolyamát, majd a Zalakerámia piaci kapitalizációjának több mint fele fordult meg, végül a csattanót az Antenna - megakötésekkel fűszerezett - elsöprő száguldása jelentette. Pikáns desszerttel a kora délutántól felfüggesztett Humet szolgálhatott volna: a per eredményéről szóló tájékoztatás azonban már zárás utánra csúszott - persze sem ez, sem a tények nem okoztak meglepetést.

A nap végén kiemelkedő, 17.1 mrd Ft-os összforgalom mellett a BUX 0.3%-kal erősödve 12,344 ponton zárt, a BUMIX 1.5%-kal emelkedve 1,155 ponton állapodott meg. ANTENNAReal-time árfolyamInformációs panelAdatletöltés A blue chipek közül 2.7 mrd Ft-os kötési összértéket generálva 0.3%-kal 4,302 Ft-ig mérséklődött az OTP kurzusa. A részvények nyitás után lefelé indultak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés