Előfizetői tartalom

Módosító javaslatot nyújt be az SZDSZ az árfolyamnyereség-adó ellen

Portfolio
Módosító indítványt nyújt be az árfolyamnyereség-adó visszaállítása ellen az SZDSZ, mondta Kuncze Gábor kedden a parlamentben. A politikus szerint elvi okokból nem támogatják a tőzsdei árfolyamnyereség adóját, és kényszerűen veszik tudomásul, hogy bizonyos megtakarítási formákkal ellentétes szabályozás kerül a jogszabályba- tudósított az MTI.

Előnye ennek a törvényjavaslatnak, hogy olyan elvi megfontolásokat vezet konzekvensen végig, amelyek egy kívánatos irányba mutatnak, csak, amelyek a mi megfontolásunk szerint nem elegendőek ahhoz, hogy egy hatékonyabb, jobb és egyszerűbb, átláthatóbb és stabilabb adórendszerrel legyen dolgunk- vélte Kuncze. Kuncze Gábor szerint elvi okokból nem támogatják és módosító...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés