Előfizetői tartalom

A Graphisoft nemzetközi összehasonlításban: de hol van itt a növekedés?

Portfolio
Ismét - immár sokadszor - kirobbanó teljesítményt ért el a Graphisoft egyik legnagyobb versenytársa, az Autodesk a harmadik negyedévben. Az amerikai cég jócskán felülteljesítette a piaci várakozásokat mind az árbevétel, mind pedig a nettó profit tekintetében, és növelte prognózisát a negyedik negyedévre, illetve a jövő esztendőre vonatkozóan. A hatás nem maradt el a múlt péntek amerikai kereskedésben: 5%-kal emelkedtek az amúgy is történelmi csúcson álló papírok. Alábbi írásunkban az Autodesk és a Graphisoft teljesítményével párhuzamosan bemutatjuk a két cég német konkurensének, a Nemetscheknek a számait is, melyből kiderül, miért is teljesíti felül az Autodesk a magyar cég papírjait - mérföldekkel.

Autodesk száguldás. Írásunk elején kezdjük elején: mi is ihlette az alábbi cikket? Erre a kérdésre az alábbi grafikon adja meg a teljesen egyértelmű választ; a Graphisoft és a Nemetschek részvényeinek relatív árfolyama szinte nem is látszik az iparág nagyágyújának száguldozása mellett/alatt.A hosszabb távú folyamatok áttekintése előtt érdemes a harmadik negyedéves...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés