Előfizetői tartalom

A TV2 nem eladó

Portfolio
E piacgazdasági környezetben nehezen értelmezhető címmel jelentetett meg közleményt a tv2-t tulajdonló MTM-SBS elnöke, Pintér Dezső, Kereszty Gábor vezérigazgató és David Stogel ügyvezető igazgató. A közlemény szerint sem az MTM-SBS Televízió Rt., sem annak részvényesei nem tárgyalnak a társaság részvényeinek eladásáról.

Az MTM-SBS pénzügyi helyzete a közlemény szerint stabil. 2003 első negyedévében az MTM-SBS Rt. az elmúlt év hasonló időszakához képest több mint 20%-kal növelte bevételét. A részvényesek elégedettek a társaság gazdasági mutatóival és a korábbiakban már többször említett 25%-os részvénycsomag-eladástól eltekintve nem kívánnak megválni részvényeiktől. Hitelfelvételről...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés