Előfizetői tartalom

Brau közgyűlésre fel!!!

Portfolio
A Tőzsdei Egyéni Befektetők Érdekvédelmi Szövetsége (TEBÉSZ) minden Brau Union Hungária Sörgyárak Rt. (Brau Hungária Rt.) kisrészvényesét a 2004. április 22-én 11.00 órára, a Társaság Soproni székhelyére meghirdetett évi rendes közgyűlésre való megjelenésre kér fel. Aki személyesen nem tud eljönni, az lehetőség szerint adjon meghatalmazást más részvényes ismerősének, hogy legalább a szavazati joga jelen lehessen. A Brau Hungária Rt. menedzsmentje, a Heineken törvénysértő módon történt befolyásszerzése óta, jól láthatóan figyelmen kívül hagyja a jogkövető kisrészvényesek jogos érdekeit, és feltétel nélkül együttműködik a törvénysértő Heineken leányvállalatok vezetőivel- áll a TEBÉSZ közleményében.

Mit csinált a Brau menedzsment a törvénysértő Heineken szeptemberi megjelenése óta? (TEBÉSZ) 1) Az iparági árak töredékén, de még az akkor aktuális tőzsdei árfolyamnál is 35 %-al alacsonyabban tett vételi ajánlatot - független szakértő felkérése nélkül - kritikátlanul elfogadásra ajánlotta a kisrészvényeseknek, 2) Irányítása mellett eltűnt a második félévi nyereség...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés