Előfizetői tartalom

Sok cég tervezi Magyarországra jövetelét - távoznak a szolgáltatóközpontok?

Portfolio
A nyugat-európai régió nagy cégeinek többsége 2006-ra jelen akar lenni Magyarországon, főleg a német és osztrák vállalatokról van szó. Mindez azonban a legtöbb esetben pusztán nagyobb értékesítést és nem hazai termelést jelentene. Így egyre többen fontolgatják a vevőszolgálatok keletebbre telepítését is - írja összeállításában a Világgazdaság.

Régiónk tíz országának a legtöbb nagy cége Magyarországon kíván terjeszkedni - derült a Boston Consulting Group (BCG) tanácsadó cég 154, kelet- és közép-európai nagyvállalatot felölelő felméréséből. A Wirtschaftsblatt szerint azonban csak kevés esetben lenne szó a termelés tényleges áthelyezéséről: a legtöbb érintett értékesítési célpontnak tekinti a térséget...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés