Előfizetői tartalom

Együttműködik az MNB és az FBAMSZ a biztosításközvetítői piac fejlesztése érdekében

Portfolio
Hosszútávú együttműködési megállapodást kötött a független biztosításközvetítők érdekképviseletét ellátó FBAMSZ és az MNB a biztosításközvetítői piac fejlesztése érdekében. Elsődleges cél, hogy a jövőben minél szélesebb körű szakmai közönség ismeretei hasznosuljanak a biztosításközvetítői piac működését javító intézkedések, módszertanok, útmutatók kialakításában.

Az együttműködési megállapodás létrejöttét már a FBAMSZ biztosításszakmai konferenciáján előrejelezték a felek: Kapcsolódó cikkünk 2022. 09. 26. Vihar előtt a biztosítási szakma, többségi hazai tulajdont akar látni itt is a kormány A Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége (FBAMSZ) nevében Sebestyén László elnök, a Magyar Nemzeti Bank (MNB)...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés