Előfizetői tartalom

3.8 milliárdért vett ingatlant az Évgyűrűk Magánnyugdíjpénztár

Portfolio
Az Évgyűrűk Magánnyugdíjpénztár 2010. április 29-én - az Évgyűrűk Ingatlan Befektetési Alap-on keresztül - adás-vételi szerződést írt alá a BIF Nyrt.-vel a Budapest VIII. kerület Üllői út 48. szám alatti irodaház megvásárlásáról 3,8 milliárd forint (+ÁFA) ellenértéken. A modern megjelenésű, ’A’ kategóriás irodaház, az Üllői út és a Kisfaludy utca sarkán található Ü48 Corner Center az FHB Bank székhelye. A bruttó 9300nm-es, 137 autó befogadására alkalmas mélygarázzsal rendelkező irodaház 2009 novemberében került átadásra.

Az Évgyűrűk Magánnyugdíjpénztár 2006 óta vizsgálja aktívan az ingatlan befektetési lehetőségeket. A pénztár célja, hogy hosszú távú tartási periódussal, a nyugdíjcélú befektetésekhez jól illeszkedően a nemzetközi gyakorlatnak megfelelően jövedelemtermelő ingatlanokat is beemeljen portfóliójába. A most lezárt tranzakción keresztül az Évgyűrűk Magánnyugdíjpénztár...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés