Előfizetői tartalom

A minisztérium nem tudott a Hungáriánál lévő 410 millióról

Portfolio
Százhalombatta városának szóvivője szerint névértéken 1,9 milliárd forintnyi eltérés mutatkozik az önkormányzat és a Hungária Értékpapír Zrt. nyilvántartása között. Mindeközben Tállai bejelentette: már ebben az évben megtörténhet az a szoftverfejlesztés, amely lehetővé teszi az államkincstárnál a tranzakciók napon belüli lebonyolítását. A nap talán egyik legérdekesebb híre pedig az, hogy az almásfüzitői önkormányzatnak több mint 700 millió forintja ragadt a Buda-Cashnél, miután az önkormányzat az egykori PSZÁF javaslatára a brókercégnél tartotta megtakarításait. Cikkünket folyamatosan frissítjük a brókerpiaci eseményekhez kapcsolódó friss információkkal.

2015. április 03. 14:00 Megosztás FM: nem tudtunk a Hungáriánál lévő értékpapírszámláról A Földművelésügyi Minisztérium közleménye szerint már korábban, a Vidékfejlesztési Minisztériumban általános tiltás volt arra, hogy bármely, a minisztériumhoz...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés