Előfizetői tartalom

Tényleg védi pénzedet az állam?

Portfolio
Sajnos az idei évben még inkább nyilvánvalóvá vált, hogy nem elég a megfelelő befektetést megválasztanunk, hanem fontos az is, hogy a pénzintézet, ahol a számlánkat jegyezzük, kellően stabil legyen. Ha valami miatt ideális választásunk mégsem bizonyul olyan jónak és csődbe megy, amely sajnos extrém helyzetben akármelyik pénzintézettel előfordulhat, akkor is ott van az állam által biztosított mentőháló, a Befektető-védelmi Alap.

CEE Financial Summit 2015 - Bécs, Ausztria Régiós jegybankárok és bankvezérek beszélgetnek egymással CEE Financial Summit című rendezvényünkön. Ne hagyja ki, regisztráljon most! Információ és jelentkezés Miből fonódik a védőháló?A Befektető-védelmi Alap (BEVA) lényegében úgy működik, mint egy malacpersely:...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés