Előfizetői tartalom

Buda-Cash: indulhat az ügyfélvagyon kiadása

Portfolio
Július 7-től hatályos az a törvény, mellyel érdemben elindulhat a Buda-Cashnél ragadt ügyfélvagyon kiadása. A törvény a gyűjtőszámlákon levő, így egyértelműen nem azonosítható ügyfélvagyon kiadásának mikéntjéről is rendelkezik. A felszámoló szerint a mintegy 13 ezer ügyfélből 3-4 ezren kaphatják vissza teljes vagyonukat.

Július 7.Mint arról a PSFN beszámolt, sok olyan ügyfél van a Buda-Cashnél, akinek hiányzik valamilyen vagyonelem a számlájáról: többek között Richter, Mol és OTP-részvények és pénz is hiányzik, sőt a Trend portfólióval rendelkező egyes ügyfelek esetében sincs meg a teljes vagyon.Kapcsolódó cikkünk2015.07.02Buda-Cash vagyonvizsgálat: pénz és értékpapírok is hiányoznakBár...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés