Előfizetői tartalom

Elgépelték a Buda-Cash károsultak fontos határidejét

Portfolio
Már csak hat napjuk maradt április 14-ig a Buda-Cash károsultjainak arra, hogy a napokban a felszámolótól kézhez kapott kiértesítő levelek alapján - kifogás esetén - szóljanak, hiszen a levélben szereplő dátumot elgépelték, a felszámoló címét pedig rosszul írták - mutat rá cikkében a Népszabadság. Egy másik cikk pedig arra mutat rá, hogy egyelőre nem is pontosan tudni a kárigényt, illetve nem világos, hogy a lefoglalt vagyonelemek értéke, illetve az OBA által jelzett összegek közötti összhang hogyan teremthető meg.

Mindjárt lejár a 40 napos határidőA lap emlékeztet rá, hogy az ügymenet szerint a felszámoló minden ügyfelet értesít a rendelkezésre álló adatokról, s ha az ügyfél szerint neki több befektetése volt, mint amennyi a felszámoló nyilvántartásában szerepel, akkor jelezheti kárigényét. Így a kártalanítás során a Befektetővédelmi Alap által garantált összegen túl is...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés