Előfizetői tartalom

Itt az újabb csalás! Százával érkeznek a feljelentések a rendőrségre

MTI
|
Portfolio
Jogosulatlan pénzügyi szolgáltatás gyanújával piacfelügyeleti vizsgálatot indít az MNB a fő tevékenysége szerint utazásszervezéssel foglalkozó Kun-Mediátor Szolgáltatói Kft.-nél - olvasható az MNB közleményében. Mostanáig 195 feljelentést tettek annak a pénzügyi szolgáltatással is foglalkozó karcagi utazási irodának a károsultjai, amelynél a rendőrség is nyomozást rendelt el - mondta Dobos László, Karcag polgármestere az ügy kapcsán az M1-nek. Sikkasztás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást a rendőrség. Varga Mihály is vizsgálat indítását kezdeményezte.

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) piacfelügyeleti vizsgálatot indít a Kun-Mediátor Szolgáltatói Kft.-vel szemben. A társaság fő tevékenységeként utazási irodaként működik, utazásközvetítéssel foglalkozik, amely mellett pénzváltási tevékenységet is folytat. A társaságnak pénzügyi tevékenységre vonatkozó engedélye nincs az MNB-nél. A beérkezett piaci jelzések alapján...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés