Előfizetői tartalom

"Kína a kapitalizmus legdurvább formája" - hogyan látják a Concorde vezetői az ázsiai piacokat?

Portfolio
Növekedhet-e Kína továbbra is tíz százalékkal? Tényleg hamisítják-e a kimutatásokat a kínai társaságok? Működik-e a "szocialista kapitalizmus"? Mit kezd Japán az elöregedéssel? Hogyan vélekednek a világ tőkepiacait hajtó carry-trade-ről Japánban? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre keresték a választ a Concorde vezetői, szakértői kéthetes ázsiai körutazásuk során. A szerzett tapasztalatokról Jaksity György, Szabó László, Móró Tamás és Samu János számolt be tegnap.

Kína: hihetetlen fejlődés, és még közel sincs vége Jaksity György, a Concorde Értékpapír Zrt. elnöke azzal indokolta a kéthetes ázsiai körutat, hogy a társaság az ügyfelek igényeit követve aktívan részt vesz a kínai IPO-kban, és 2006 tavaszától kezdve jelentős ügyfélpozíciói alakultak ki Kínában. Emellett a vezetők fontosnak tartják, hogy "ne csak Excelben ismerjék...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés