Előfizetői tartalom

Mivel duplázhattad a pénzed? - Itt vannak az eredmények!

Portfolio
Tényleg csak kapkodhatjuk a fejünket az elmúlt években a részvénypiacok és az azokon befektető részvényalapok teljesítményét nézve, hiszen az elmúlt években brutális veszteségeket és szemkápráztató nyereséget hozó esztendők váltották egymást. A kellemetlen makrogazdasági helyzet ellenére 2009-ben a magas hozamok voltak épp soron, bár ahhoz, hogy valaki jól keressen, komoly kockázattűrésre is szükség volt. A hároméves adatokra ugyanakkor lényegesen nagyobb hatást gyakoroltak a 2008-as veszteségek, amelyek még a láthatóan kiegyensúlyozottabb ötéves hozamokat is el tudták rontani.

Háromjegyű hozamok is voltak. Sajátos éven vannak túl a részvényalapok a világ minden táján, függetlenül attól, hogy a globális részvénypiac mely szegmensében igyekeznek eredményeket elérni, hiszen miközben 2009 egészét a globális gazdasági lassulás, recesszió, sok helyen akut válság árnyékolta be, a részvénypiacokon egészen szépen kereshetett, aki épp a megfelelő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés