Előfizetői tartalom

A héten indul a neves kortárs kiállítás Budapesten

Portfolio
Az ART MARKET BUDAPEST idén 6. alkalommal nyitja meg a kapuit így október 13-16 között Budapest a régió képzőművészeti fővárosává válik. A 2011-ben indult kortárs művészeti vásár mára már nemzetközi színvonalat és minőséget garantál az idén bemutatkozó közel 20 országból érkező 100 kiállítójával. Amennyiben nem csukott szemmel szeretnénk tapogatózni a kortárs szcénában, akkor ez egy nagybetűs KÖTELEZŐ program - a műtárgy.com ajánlásával.

A vásár célkitűzései között főszerepet játszik a kultúra teremtésének, az új felfedezésének és bemutatásának gondolata, elérhetővé és testközelivé tenni a kortárs művészetet. Jól példázza ezt, hogy az ART MARKET BUDAPEST-re való belépés ingyenes, ami egy egyedülálló jelenség a hasonló színvonalú vásárok közegében. A szervezett tárlatvezetések, szakmai beszélgetések...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés