Előfizetői tartalom

Csodás szőnyegeket kaparinthatsz meg és vihetsz haza

Portfolio
Szeretne otthonában kicsi változtatással nagy hatást elérni? Kedveli a jelenlegi bútorait, de valami újat is becsempészne a megszokott környezetébe? A tél közeledtével nappaliját szeretné még melegebbnek érezni, ahol egy tea mellett jót beszélget barátaival? Önnek egyszerű dolga van: válasszon szőnyeget! Habár banálisnak hangzik a megoldás, annál eredményesebb. Az elkövetkezőkben a nagy gonddal készített keleti szőnyegeké a főszerep, amelyek a legkülönfélébb enteriőrökben megállják a helyüket, legyen szó egy klasszikus komponálású hálószobáról vagy épp a legbohémabb nappaliról! Az itt szereplő ötletekhez Kótai József szőnyeggyűjteményéből válogattunk példákat, amelyeket a Biksady Galéria soron következő árverésén lehet megvásárolni - írja a műtárgy.com.

Kezdjük a sort egy szolid nappalival. A barna fa dohányzóasztal fehér kanapéval, illetve fehér fotelokkal van körülvéve. A barna visszaköszön a fotelok karfájában, valamint a kanapéra helyezett párnákon. A kis asztal szintén sötétbarna fa, rajta fehér burával lámpa. Ebbe a klasszikusnak mondható színpárosításba helyezték bele a piros szőnyeget bézs mintával. Egyértelműen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés