Előfizetői tartalom

Karácsonyi ajándékötletek a munka hőseinek

Portfolio
Műtárgyat ajándékozni karácsonyra értékéből adódóan is jó választás, de mindig szem előtt kell tartanunk az ajándékozott ki nem mondott kívánságait, hogy a meglepetés személyes értékké váljon pusztán anyagi értéke helyett. A műtárgy.com olyan ajándékötleteket gyűjtött össze, amelyek ideális választások lehetnek azon szeretteink számára, akiket a munka dolgozószobájukhoz köt. Ha megtaláltuk a tökéletes ajándékot, egy olyan láthatatlan kapcsot hozunk létre vele, amely a legnehezebb időszakokban és a nagy távolságok ellenére is emlékezteti tulajdonosát a karácsony üzenetére.

Amennyiben a meglepetés leendő várományosa szereti a keleti ornamentikát, vagy szereti az igazán különleges tárgyakat, amelyek egy régmúlt világot idéznek, akkor válasszunk számára pecséttartót. Még ha ő maga nem is használ pecsétet, a doboz nem csak díszítőeleme lehet asztalának, praktikusan ki is használhatja töltőtoll vagy kisebb irodai eszközök tárolására. Ahogyan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés