Előfizetői tartalom

Most érdemes téli képeket venni!

Portfolio
Mikor kellene téli képeket vásárolni, ha nem most, amikor kint már hetek óta fagy és a Kékestetőn már két hónapja leesett az első hó? A december örömére a műtárgy.com ezen a héten az olyan válogatást állított össze, amiben téli tematikájú festményekben lehet gyönyörködni. Sőt, ezekben a képeket nem csak csodálni lehet, hanem lehetséges licitálni is rájuk, így ezek a képek akár karácsonyi ajándékként is megállják a helyüket.

A tél tematikája évszázadok óta a képzőművészek kedvelt témái közé tartozik. Elég csak Giuseppe Arcimboldo Tél című allegorikus portréjára, vagy a 17. századi németalföldi téli tájképekre gondolni, melyeken mindig megjelennek a jégen korcsolyázó, szánkózó, hokizó figurák. Ennek a műfajnak többek között Hendrick Avercamp, Pieter Brueghel voltak a legjellemzőbb mesterei....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés