Előfizetői tartalom

Nagyszabású fotókiállítás nyílt a Vigadóban

Portfolio
A Magyar Művészeti Akadémia Film- és Fotóművészeti Tagozatának első közös nagyszabású kiállítása (Kép/Társak) a barátságra, az együttműködésre és a szellemi közösség megteremtésére fókuszál. Az akadémia művészei nem akadémikus alkotótársakat maguk mellé állítva párbeszédbe kezdtek munkáikon keresztül. Mindnyájukban közös a képalkotó tevékenység, és a lélekkel való látás, azonban a párosok (Balla András és Balla Gergely, Benkő Imre és Molnár Zoltán, Bicskei Zoltán és Dormán László, Haris László és Telek Balázs, Horváth Péter és Polyvás Albert Béla, Kósa Ferenc és Katkó Tamás, Jelencki István és Kőrösi András, Kunkovács László és Ilku János, Móser Zoltán és Ádám Gyula, Paulius Normantas és Boros György, Olasz Ferenc és Mudrák Attila, Sára Sándor és Koffán Tamás, Tóth György és Barta Zsolt Péter, Török László és Lakatos Erika) "minitárlatokat" hoznak létre. Mára már bevett gyakorlat az itt is megmutatkozó együttműködésen vagy részvételen alapuló művészet.

A teljesség igénye nélkül egy szubjektív válogatással nyújt most betekintést a műtárgy.com, az egyes "Kép/Társak" diskurzusába.Benkő Imre és Molnár Zoltán - A mester és a tanítványa:Benkő Imre kedvelt műfaja a fotóesszé, ezekből az esszékből láthatunk a tárlaton töredékeket. Élményei alapján saját megfogalmazásában és értelmezésében vázol fel, mutat be korjelenségeket....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés