Előfizetői tartalom

Köztünk élnek még Cirmos és Marcsika társai

Portfolio
Még évekig is elhúzódhat, mire a tavaszi brókerbotrányok károsultjai hozzájutnak pénzükhöz - véli a Portfolio kedden megrendezett Öngondoskodás 2015 konferenciájának hallgatósága. A közönség válaszai szerint még sok Cirmos és Bróker Marcsika szaladgál Magyarország utcáin, a kártalanítások lezajlása után pedig jelentős átrendeződések várhatóak a befektetési szolgáltatói szektorban. A hallgatóság válaszaiból kiderült az is, mit tartanak a következő 3 év slágertermékének és mely csatornák lehetnek a legeredményesebbek az életbiztosítások értékesítésében.

Pénzügyi Megoldások Est Hasonló témákról is szó esik majd a Portfolio Pénzügyi Megoldások Est befektetői klubján. Regisztráljon Ön is! Információ és jelentkezés Közel 220 fő részvételével került megrendezésre immár ötödik alkalommal a Portfolio Öngondoskodás 2015 konferenciája október 27-én...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés