Előfizetői tartalom

Most érdemes lecsapni az akciókra, ha lakástakarékot indítanál

Portfolio
Ha lakástakarék-pénztári megtakarítást szeretnénk indítani, mind a négy szolgáltatónál találunk most valamilyen akciós feltételt, ami növeli megtakarításunk értékét: van, amely plusz kamattal, van, amely a számlanyitási költségek részleges, vagy teljes elengedésével csábítja új és meglévő ügyfeleit a szerződéskötésre. Megkérdeztük a lakástakarékokat, milyen feltételek mellett juthatunk most hozzá kedvezményes konstrukcióhoz.

FundamentaA Fundamenta jelenleg elérhető akciójának keretein belül 9% egyszeri extra kamatot írnak jóvá az ügyfél lakás-előtakarékossági számláján az első évben, ha 2016. július 19 és szeptember 19. kötünk friss szerződést, minimum 14 900 forint / hó befizetéssel, valamelyik 8-as módozatú termékkel, magánszemélyként, vagy társasházak esetén, ha ez nem zárolt.AegonAugusztus...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés