Előfizetői tartalom

Quaestor-tulajdonosokat és alkalmazottakat perel a felszámoló

Portfolio
A Quaestor Értékpapír Zrt. felszámolója a Quaestor cégcsoport kereskedési forgalmának ellenőrzése után az igényérvényesítésekre vonatkozó vizsgálatát is elvégezte. E vizsgálat eredménye nyomán a felszámoló minden olyan esetben peresít, ahol a vizsgálati eredmények azt mutatták, hogy a Quaestor csoport tulajdonosi köre, egyes alkalmazottai és a hozzájuk kapcsolódó ügyfélkör oly módon menekítette ki a pénzét, hogy Quaestor-kötvényeit az engedély felfüggesztését közvetlenül megelőzően eladta. A többi esetben - a felszámoló 2015.szeptember 28-i közleménye értelmében - visszavonásra kerülnek a keresetek - áll a PSFN közleményében.

Portfolio Öngondoskodás 2015 A hazai brókerbotrányokról és azok hatásairól is szó lesz majd az október 27-ei Portfolio Öngondoskodás 2015 konferencián. Regisztráljon Ön is! Információ és jelentkezés A Quaestor Értékpapír Zrt. "f.a." (Quaestor) felszámolójának vizsgálata megállapította, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés