Előfizetői tartalom

Az agrártermékeket vették, az ipari fémeket adták a befektetők

Portfolio
A görög megszorító csomag hétvégi elfogadását követően a dollár enyhén gyengült, a nyersanyagok pedig összességében drágulni tudtak. Az egyes termékek között azonban jelentős különbségek adódtak, hiszen miközben az ipari fémek veszítettek értékükből, az agrártermékek többnyire drágultak. A legnagyobbat a rizs ára emelkedett, amely közel 3 százalékkal került feljebb.

A görög megszorító csomag hétvégi parlamenti elfogadásának híre enyhítette a piaci feszültségeket, aminek köszönhetően a dollár enyhén gyengült (a dollárindex 0,25 százalékot csökkent), míg az árupiacok teljesítményét tükröző Dow Jones UBS árupiaci index 0,27 százalékkal emelkedett. Az árupiacokon nem volt uralkodó irány, az egyes nyersanyagok teljesítménye igen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés