Előfizetői tartalom

Ha valamibe, akkor agrártermékbe kell most fektetni (Rogers)

Portfolio
Mind a részvényekkel, mind az arannyal kapcsolatban igen pesszimista véleményen van Jim Rogers. A neves befektető szerint nem lenne meglepő, ha a legfőbb nemesfém ára 1200 dollárig esne, de áresést vár a feltörekvő és a legtöbb fejlett részvénytől is. Ha valamibe, akkor agrárterményekbe fektetne, amik egyedüliként kínálhatnak kedvező befektetési lehetőséget - írja a CNBC.

Miközben Rogers továbbra is optimista az agártermékeket illetően, a feltörekvő piacok, az amerikai technológiai szektor, és az európai részvények esésére játszik. "Nem látok túl sok okot, hogy részvényt tartsak" - mondta. Rogerst ráadásul az sem lepné meg, ha az arany ára akár 1200 dollárig leesne, 11 évnyi folyamatos drágulás után. De ha a legfőbb nemesfém unciája 1200...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés