Előfizetői tartalom

Szaúdi olajvezeték robbanására húzták 4 éves csúcsra az olajat

Portfolio
A szerdai heves mozgások után korrigáltak az árupiacok, a Dow Jones UBS index 0,35 százalékkal került feljebb. A legjobban az ipari- és nemesfémek teljesítettek, a szerdai mélyrepülés után, a nyomott árak miatt ugyanis megérkeztek a vevők a piacokra. Drágult az olaj is a kedvező makroadatok az iráni feszültség, és egy szaúdi olajvezeték robbanása miatt, miközben a készletadatok után az amerikai földgáz ismét az évtizedes mélypontjáig esett.

A szerdai heves mozgásokat követően tegnap korrigáltak az árupiacok. Bár a dollár enyhén tovább erősödött (a dollárindex 0,19 százalékkal emelkedett), ami negatívan befolyásolja a dollárban elszámolt nyersanyagárakat, a Dow Jones UBS árupiaci index 0,35 százalékkal került feljebb.A legnagyobb felpattanás a nemesfémek piacán volt tapasztalható, ahol szerdán a Fed elnök...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés