Előfizetői tartalom

Jaj a nagyhalaknak! - Minden héten kattan a bilincs

Portfolio
A tavaly ősszel felpörgött hatósági hadjárat a bennfentes információk használói és kiadói ellen idén is lendületesen folytatódik, a hatóságok pedig sorra tartóztatnak le különböző hedge fundok, vállalatok és szakértői hálózatok elemzőit, vezetőit. A letartóztatások sok esetben csupán azt a célt szolgálják, hogy vádalkuk keretében újabb információkhoz és bizonyítékokhoz jussanak a hatóságok, elősegítve a nagyobb szereplők becserkészését.

Újabb letartóztatásokról érkeztek hírek az amerikai bennfentes kereskedelem elleni hadjárat kapcsán. Az Akamai Technologiesnál folytatott több mint egy évi nyomozás végül a cég korábbi termék marketing igazgatója, Kieran Taylor letartóztatással végződött. A vádak szerint Taylor bennfentes információkat juttatott annak a Raj Rajaratnamnak, akinek tavalyi letartóztatása egyes...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés