Előfizetői tartalom

Készülj az összeomlásra! - Masszív vagyon megsemmisülés jön

Portfolio
Az amerikai jegybank rendkívül laza pénznyomtató politikája egy újabb válságot eredményezhet a 2008-ashoz hasonlóan, amely még a Fed elnöke, Ben Bernanke mandátumának 2014-es lejárata előtt bekövetkezhet, a piac az alját pedig csak 3-4-5 év múlva érheti el - mondta Marc Faber. A svájci befektető szerint a dollár és az amerikai államkötvény túlvettnek számít, míg az arany és a részvények túladottak rövid távon - írja a MarketWhatch.

Masszív vagyon megsemmisülés következik - figyelmeztetett Marc Faber. A guru szerint a szuper gazdagok akár a teljes vagyonuk felét is elveszíthetik. Noha a részvénypiacok már túladottak akárcsak az arany, a befektetőknek érdemes inkább az összeomlásra felkészülniük, amely 1-2 éven belül bekövetkezhet, még azelőtt, hogy a Fed elnökének 2014-ben lejárna a mandátuma - figyelmeztetett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés