Előfizetői tartalom

Küszöbön egy még nagyobb válság

Portfolio
A nagy mértékű eladósodottság miatt a következő pénzügyi válság, ami valamikor 2012-13-ban érheti el a világot, sokkal súlyosabb lehet, mint a 2008-as - mondta Jim Rogers a CNBC-n. A befektető guru előszeretettel kereskedik most a legfőbb devizákkal, de igazán vonzó potenciált szerinte a nyersanyagok kínálnak, amelyek a helyzet javulása, és a helyzet romlása esetén is drágulhatnak.

Az európai problémák miatt a világ egy újabb pénzügyi krízissel néz szembe - mondta a neves befektető, Jim Rogers. A világ ráadásul igen nagy bajban van, a jelenlegi válság ugyanis a magas eladósodottság miatt sokkal súlyosabb lesz, mint a 2008-as. Amerika például megnégyszerezte adósságát, ezt pedig nem tudja még egyszer megismételni, ahogy Görögország sem tudja megduplázni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés