FONTOS A náci Németország példája kísérti Európát - Ukrajna messze van a vereségtől
 
Előfizetői tartalom

Möbius: biztosan ki tudnak mászni a japánok a gödörből

Portfolio
A Templeton feltörekvő piaci guruja, Mark Möbius szerint a japán földrengés csak átmenetileg tudta megrendíteni az országot, a lakosság és a gazdaság gyorsan ki fog majd lábalni a katasztrófából. A pánikeladások reflexszerűek ilyen helyzetben, azonban mivel a 90-es évek közepi földrengés után is gyorsan helyreállt az élet, most sem kell a rövid távú hatásokkal foglalkozni, egyszerűen át kell nézni a földrengés okozta pánikon.

A befektetőknek egyszerűen át kellene nézniük a krízis rövid távú hatásain, hiszen az ország a hatalmas devizatartalékainak köszönhetően gyorsan ki tud majd lábalni a földrengés okozta katasztrófából - véli Mark Möbius, a Templeton feltörekvő piaci guruja. A sokak által elsőszámú feltörekvő piaci szakértőnek kikiáltott Möbius szerint viszont sokkal nagyobb kormányzati...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés