FONTOS Kiderült, mennyi fizetnek a gazdagok azért, hogy mások fialtassák a vagyonukat
 
Előfizetői tartalom

Izgalmas időszak várható a forintpiacon

Portfolio
A magyar befektetési alappiac komoly tőkebeáramlást tudott tavaly is felmutatni, a kedvező környezet ebben az évben is segíteni fogja a piacot. Egy friss felmérés szerint csökkent a megtakarítással nem rendelkezők aránya, viszont a leginkább a folyószámla-állomány emelkedett, vagyis van még tér az alapok számára a növekedésre. Nagyon fontos azonban az ügyfelek edukációja, mert még mindig sok a tévhit a termékkel kapcsolatosan. A Budapest Alapkezelő sajtótájékoztatóján elhangzottak szerint Magyarország sok tekintetben különbözik a feltörekvő piacoktól, a megváltozott likviditási környezetben viszont veszélyes módszer a folyamatos kamatcsökkentéssel operáló finomhangolás.

Neves külföldi szakértők is elmondják véleményüket a befektetési lehetőségekről a Portfolio.hu vagyonkezelési konferenciáján. Regisztráljon Ön is! Drámai változás nem lesz az alappiacon A 2013-as év nagyon szép volt, az alapkezelési szektoron kívüli tényezők, így külső tényezők is hozzájárultak az értékesítések felfutásához, így a jegybanki alapkamat erőteljes...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés