Előfizetői tartalom

Az omahai bölcs bizakodik, de a dollár ellen fogad

Portfolio
Az omahai bölcsként ismert Warren Buffett örömmel vette tudomásul, hogy az amerikai katonák végeztek Oszama bin Ladennel. A CNBC-nek adott interjújában a milliárdos befektető elmondta, hogy mindig is bízott abban, hogy a felelősöket meg tudják találni, és méltó büntetésüket elnyerik. Buffett a gazdasági kilátásairól is beszélt, véleménye szerint a jegybanknak nagyon óvatosnak kell lennie a kilépési stratégiát illetően. Pesszimista a dollárral kapcsolatban hosszabb távon, azonban jelenleg kedvezőbben látja a gazdaság teljesítőképességét, mint az átlag. A hétvégi Berkshire közgyűlésről is szó esett, úgy látszik elmérgesedik a helyzet közte és Sokol között, akinek azért kellett lemondania, mert egy kétes befektetésbe keveredett.

A milliárdos befektető, Warren Buffett a CNBC-nek adott interjújában azt mondta, hogy örömmel töltötte el, amikor meghallotta, hogy az Egyesült Államok katonái megölték Oszama bin Ladent. Mint elmondta, felidézte magában 2001. szeptember 11-ét, és azokat a borzalmas és gyalázatos képeket a terrortámadásról, amiket a világ az al-Kaida vezetőjének köszönhetett. A Berkshire...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés