Előfizetői tartalom

Szó sincs lufiról, még mindig olcsó az arany

Portfolio
Az arany piacán egyáltalán nincs semmilyen buborék, hiszen ha lenne, mindenki egyfolytában arannyal kereskedne - mondta a Gloom Boom & Doom szerzője, Marc Faber. Véleménye szerint a jegybankok folyamatos pénznyomtatása magas inflációhoz vezet, így a legjobb befektetésnek a reál javak ígérkeznek, a nyersanyagok, az ingatlan, vagy a műkincsek.

Marc Faber, a Gloom Boom & Doom szerzője szerint az arany piacán jelenleg egyáltalán nincs semmilyen buborék. Ha tényleg lufi fújódna a piacon, ahogy azt sokan állítják, akkor mindenki tele lenne arannyal, és az egész világ arannyal kereskedne a nap 24 órájában - írja a CNBC. Az arany ugyanakkor relatíve olcsóbb most mint 1999-ben, amikor 252 dollárt ért egy uncia - mondta. Főleg...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés