Előfizetői tartalom

Új alap indul - Egészen közelről követhetjük Bill Gross befektetéseit

Portfolio
Világ legnagyobb kötvényalapját kezelő sztárbefektető, Bill Gross és alapkezelője a Pimco úgy döntött, elindítják a Total Return fund tőzsdén kereskedett verzióját, az aktívan kezelt Total Return ETF-et. Mivel a hagyományos befektetési alapokkal szemben az ETF-eknek kötelező minden nap közzétenniük aktuális portfóliójukat, így a guru befektetései még közelebbről nyomon követhetők lesznek.

A világ legnagyobb kötvényalapját irányító Bill Gross úgy döntött, alapját, a Total Return Fundot tőzsdei alap, vagyis ETF formájában is elindítja. Ezzel sokkal szorosabban nyomon követhető lesz a guru befektetési politikája, hiszen a hagyományos befektetési alapokkal ellentétben a tőzsdén kereskedett alapoknak minden nap közzé kell tenniük portfólióik összetételét....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés