Előfizetői tartalom

Nyugdíjvagyon: folytatódik a nyomozás hűtlen kezelés vádjában

Portfolio
A Kehi még tavasszal tett feljelentést a nyugdíjvagyon esetében különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés gyanúja miatt, a nyomozás el is indult, most viszont arról ír a Magyar Nemzet, hogy a nyomozás határidejét 4 hónappal meghosszabbították. Bizonyos ingatlanbefektetések kapcsán egyelőre még a tanúkihallgatás és az okirati bizonyítékok összegyűjtése folyik. Az ügy nehézségét jelenti, hogy az ingatlanokat kezelő alapkezelő már nem létezik és a megkérdőjelezhető ingatlan értékesítésekben offshore cégek is részt vállaltak.

A Kormányzati ellenőrzési Hivatal (Kehi) még tavasszal tett feljelentést több nyugdíjpénztár ingatlanbefektetésivel kapcsolatban, a talált visszásságok tisztázására azóta hivatalos nyomozás is indult. Az azóta megszűnt Macrogamma két olyan ingatlanalapot is kezelt, ahol hűtlen kezelés gyanúja merült fel, több olyan ingatlan is a portfóliójukba került, amelyek a vádak szerint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés