FONTOS Ami összeköt, az elválaszt? A digitalizáció területi egyenlőtlenségei a magyar feldolgozóipar tükrében
 
Előfizetői tartalom

Stabilitás: a tagok döntő hányada maradni akar a pénztárában

Portfolio
Már kevesebb mint egy hónapjuk van dönteni a pénztártagoknak, a Stabilitás Pénztárszövetség felmérése szerint a többség maradni akar, ezt erősíti meg az is, hogy a pénztárakhoz kis számú megkeresés érkezett a visszalépéssel kapcsolatosan. A pénztárak még nem közölték, hogy milyen feltételek mellett maradnak a piacon, a legvalószínűbb forgatókönyv viszont az adomány, amelyből éves szinten elég lehet akár 3500-4000 forint is. A Stabilitás szerint hamarosan közlik a pénztárak a feltételeiket, éppen azért, hogy a tagok megalapozott döntést tudjanak hozni március végéig.

Néhány héttel ezelőtt közölte a Stabilitás Pénztárszövetség, hogy a pénztárak működési környezete miatt egy út lehetséges, mégpedig ha a tagok működési célú adományt adnak a pénztáraknak, hiszen így lehet a legkisebb áldozattal és a legkönnyebben előteremteni a működéshez szükséges forrásokat. A Stabilitás a honlapjára egy kérdőívet is feltett, amelyben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés