Előfizetői tartalom

Már biztosításon keresztül is elérhetők a legnépszerűbb alapok

Portfolio
A nagy népszerűségnek örvendő abszolút hozamú alapok sokáig csak a prémium- és a privát banki ügyfelek számára voltak elérhetők, az OTP Alapkezelő a Groupama Biztosítóval közösen egy olyan új terméket fejlesztett, amely hozzáférést tesz lehetővé a kisbefektetők számára is. Az egyszeri díjas unit-linked biztosítás egy strukturált kötvénybe fektet be, amely változózó kamatozású és a mögöttes teljesítményt az alapkezelő által összeállított alapok hozama fogja jelenteni. A közel egy tucat alapból álló portfólió folyamatosan változik a piaci változások függvényében - hangzott el a mai sajtótájékoztatón.

Az elmúlt évek legnagyobb népszerűségnek örvendő befektetési alapjai az abszolút hozamú alapok voltak, a bizonytalan gazdasági környezetben ezek az alapok képesek voltak az állampapírokénál magasabb hozamot hozni úgy, hogy a kockázatok moderált szinten maradhattak. Az OTP Alapkezelő is több alapot indított abszolút hozam stratégiával, ezek közül ma már a piac legnagyobb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés