Előfizetői tartalom

Fellebbent a fátyol a privát bankokról - Itt a lista!

Portfolio
Minden évben februárban teszi közzé az Euromoney a privát banki felmérésének eredményeit, 2013-ban sem volt másképp. A tavaly ősszel elkészített online felmérésben nem vett részt a magyar privát banki piac egésze, míg korábban viszonylag kiegyensúlyozott volt a mezőny, addig most a végeredmény alapján két szolgáltató emelkedett ki. A szolgáltatók jelölései szerint a BNP Paribas 11, míg a Concorde Alapkezelő 9 első helyezést kapott a 32 kategóriából. Előbbi szolgáltató igaz már nincs a magyar piacon, ugyanis az Erste év közben felvásárolta a helyi privát banki üzletágát. A leginkább figyelemmel kísért összesített legjobb privát banki szolgáltató díjának első három helyezettje a BNP Paribas, a Bank Gutmann és a Concorde Alapkezelő volt.

Erősen változó a visszajelzési hajlandóság Az Euromoney minden évben elkészíti a privát banki és vagyonkezelői felmérését, amely alapján a következő év elején egy díjkiosztóra is sor kerül, a szolgáltatókat régiós és országos szinten is díjazzák. A friss felmérésre 2012. augusztus 9-e és október 29-e között került sor, míg az adatok ismertetésére és a díjkiosztóra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés