Előfizetői tartalom

Majdnem megbukott az MSZP - övé a legrosszabb program

Portfolio
Az MDF közepes (3), de még a Jobbik gyenge-közepes (2,5) programjánál is alacsonyabb színvonalú a Magyar Szocalista Párt szombaton megjelent programja. Az 1-5 fokozatú skálán csupán 2-es osztályzatot érdemelt ki a kormánypárt választási dokumentuma, amely minden vizsgált szempont szerint a legrosszabb a három eddig megjelent közül. A Mit ígérnek? civil kezdeményezés egységes értékelési módszere alapján az általánosságok szintjén mozgó MSZP programból még a párt jövőképe sem rajzolódik ki, megalapozottsága és számonkérhetősége pedig a kettes szintet sem üti meg.

Három program, három szempont. Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Mit ígérnek? civil kezdeményezés a választási kampány időszakában elfogulatlan módon értékeli a pártok programját, elsősorban annak célzottságát, számonkérhetőségét, illetve megalapozottságát. A projekt az európai parlamenti választásokon öt százalék feletti eredményt elért pártokat fedi le...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés