A kötvénypiacot hidegen hagyták a holland választások

2017. március 16. 09:23    
nyomtatás
 
Nem okozott komolyabb mozgást a kötvénypiacon a holland parlamenti választások eredménye, a jelek szerint a befektetőket nem lepte meg a szélsőjobboldal leszereplése. Nem csak a holland, hanem a többi európai piacon sem látszanak jelentős mozgások, de a közelgő francia elnökválasztás miatt még korai lenne fellélegezni a szakértők szerint.

Alfa Trader - több mint devizakereskedés. Átlátható, közvetlen. Kérje demószámláját még ma!

Minimálisan változtak a holland állampapír-piaci hozamok csütörtök reggel a parlamenti választások eredményének hatására. A rövid oldalon a három hónapos hozam például 4 bázisponttal -0,83 százalékra csökkent, a hosszabb futamidők esetében pedig még kisebb volt a változás, a tízéves hozam például egy bázisponttal 0,49 százalékra esett vissza.

A kötvénypiacot hidegen hagyták a holland választások


A többi európai kötvénypiacon sem látszik egyelőre heves mozgás: a német egyéves referenciahozam -0,9 százalékon stagnál, míg a tízéves két bázisponttal 0,43%-ra emelkedett. A periférián az olasz tízéves hozam egyetlen bázisponttal csökkent, míg a spanyol referenciaérték stagnált.

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...

Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
 
 
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium