Megint nem kaptak rá a rövid kincstárjegyeinkre

2016. február 2. 11:38  english version   
nyomtatás
 
Ugyan sikerült eladni a tervezett 40 milliárd forintnyi 3 hónapos diszkont kincstárjegyet kedden, de annak az volt az ára, hogy ismét egy százalék fölé emelkedjen a hozam a visszafogott kereslet mellett.

Alfa Trader - több mint devizakereskedés. Átlátható, közvetlen. Kérje demószámláját még ma!

Az ÁKK keddi aukcióján a 40 milliárd forintos meghirdetett összegre mindössze 46,3 milliárdnyi ajánlat érkezett, amiből az adósságkezelő a tervezett mennyiséget fogadta el. A sikeres értékesítés ára az volt, hogy az átlaghozam 1,09 százalékra emelkedjen, ami 11 bázisponttal haladta meg az egy héttel korábbit és 16 bázisponttal volt magasabb a hétfői másodpiaci jegyzésnél.

Megint nem kaptak rá a rövid kincstárjegyeinkre


Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...

Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
 
 
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium