Nem vették meg az összes kincstárjegyünket

2016. január 26. 11:39  english version   
nyomtatás
 
A tervezett 40 helyett csak 35 milliárd forint értékben adott el három hónapos diszkont kincstárjegyet az ÁKK. Az átlaghozam egy hajszállal egy százalék alatt alakult.

Alfa Trader - több mint devizakereskedés. Átlátható, közvetlen. Kérje demószámláját még ma!

A meghirdetett 40 milliárdnyi rövid kincstárjegyre mindössze 48,9 milliárd forint értékben nyújtottak be ajánlatot a befektetők, ennél gyengébb keresletre utoljára december közepén volt példa.

Nem vették meg az összes kincstárjegyünket


Az átlaghozam 0,98 százalék lett, ami 5 bázisponttal haladta meg az egy héttel korábbit, az elfogadott ajánlatok hozamai 0,89 százalék és 1,04 százalék között szóródtak.

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...

Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
 
 
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium