Simán elkelt 40 milliárdnyi kincstárjegy

2016. február 9. 11:40  english version   
nyomtatás
 
A terveknek megfelelően 40 milliárd forint értékben adott el három hónapos diszkont kincstárjegyet az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK). Az aukciós hozam minimálisan csökkent, a hétfőihez képest viszont ellentétes volt a folyamat.

Alfa Trader - több mint devizakereskedés. Átlátható, közvetlen. Kérje demószámláját még ma!

A meghirdetett 40 milliárd forintnyi kincstárjegyre 82,5 milliárd forint értékben nyújtottak be ajánlatot a befektetők az adósságkezelő keddi aukcióján. Ez háromhetes csúcsot jelent a keresletben, utoljára január közepén volt a mostaninál nagyobb az igény. Végül az ÁKK a tervezett mennyiséget fogadta el a befektetőktől.

Simán elkelt 40 milliárdnyi kincstárjegy


Az átlaghozam 1,08 százalék lett, ami egy bázisponttal alacsonyabb volt az egy héttel korábbinál, viszont 7 bázisponttal meghaladta a hétfői másodpiaci referenciaértéket.

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...

Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
 
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium