Előfizetői tartalom

Péntektől készpénzért is lehet lakossági eurókötvényt venni

MTI
Az Államadósság Kezelő Központ Zrt. által november 23. óta értékesítésre kínált 3 éves futamidejű, változó kamatozású Prémium Euró Magyar Államkötvényhez (P€MÁK) december 14-től már készpénzért is hozzá lehet jutni minden Állampénztári Irodában, illetve az internetes értékesítési felületen, a a WebKincstáron keresztül is - áll az ÁKK közleményében. A készpénzes vásárláshoz a három budapesti fiók mellett további 19 vidéki fiók áll az ügyfelek rendelkezésére.

A banki átutalások megkönnyítését az állampénztári irodák ügyfélterében elhelyezett internetes kapcsolattal rendelkező számítógépek segítik. A Magyar Államkincstár korábban nem rendelkezett devizakötvények forgalmazását biztosító rendszerrel, így a PEMÁK esetében ki kellett alakítani a forgalmazás rendszerét, amely lépcsőzetesen valósult meg. Az ügyfélközpontúságot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés