Előfizetői tartalom

Újra magasabb hozammal keltek el a magyar államkötvények

Portfolio
Magasabb hozamok mellett keltek el az Államadósság Kezelő Központ által ma meghirdetett 3, 5 és 10 éves lejáratú államkötvények. A tegnapi másodpiaci referenciahozamokhoz képest 4-5 bázispontos az emelkedés, a két héttel ezelőtti aukció átlaghozamához képest viszont 22-26 bázisponttal drágult az adósság finanszírozása. Két héttel ezelőtt hasonló mértékben épp ellenkezőleg, csökkentek az aukciós hozamok.

A délutáni nem-kompetitív aukció eredményei:Kapcsolódó cikkünk2010.12.30 16:00Délután már nem voltak kelendőek a magyar államkötvényekA 2014/C jelű, 3 éves lejáratú államkötvényből 20 milliárd forint értékben hirdetett meg az ÁKK, amelyre mintegy 52,1 milliárd forint ajánlat érkezett, ez 2,6-szoros lefedettségnek felel meg. A kibocsátó a teljes meghirdetett mennyiségig...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés